Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je metoda kojom lociramo tačno mesto zagušenja ili blokade u cevi. Snimanje cevi kamerom, detekcija curenja vode, otpušavanje cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom radimo za cevi svih dužina i profila.

Snimanje cevi kamerom – Odgušenje kanalizacije Beograd

Snimanje cevi kamerom

Obavljamo snimanje cevi na celoj teritoriji Beograda. Možete nas angažovati u svim terminima, garantujemo brz dolazak na adresu gde god da se nalazite. Takođe nas možete pozvati za bilo koji vodoinstalaterski problem, tu smo da Vam pružimo pouzdanu i profesionalnu uslugu u najkraćem mogućem roku. Ako do sada niste imali prilike da sarađujete sa nama, sve vodoinstalaterske intervencije vrše kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Brze i hitne intervencije su deo našeg svakodnevnog poslovanja, ako Vas iznenadi pucanje cevi, imajte spremno rešenje, a to je dežurni vodoinstalater u Beogradu koji je spreman da odmah izađe na teren.

Vršimo snimanje cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Ukoliko sumnjate da nešto nije u redu sa kanalizacionim cevima, a želite da budete sigurni u to, pozovite nas i otklonićemo sve sumnje jednostavnom metodom snimanja. Kako bi se najbolje proverilo stanje cevi, koristimo specijalne kamere namenjene upravo za ove potrebe. Snimanje cevi nam otkriva da li postoji neka pukotina, oštećenje, da li su cevi pune kamenca, korozije i sve ono što može da utiče nepovoljno na njihov rad. Uz pomoć ovih kamera možemo predvideti sva oštećenja i rizike, pa na vreme otkloniti njihovo dejstvo. Koristimo kamere visoke rezolucije, a sve se nadzire putem monitora gde imamo jasan prikaz svakog ugla cevi, svih profila.

Za sve vodoinstalaterske intervencije koristimo najsavremeniju opremu i zahvaljujući tome Vam pružamo uslugu po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta. Vršimo snimanje cevi kamerom bez obijanja zida i bez nereda. Nakon svake intervencije iza sebe ostavljamo čist prostor. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, tu smo da Vam obezbedimo brzu i efikasnu uslugu. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Snimanje cevi kamerom Beograd

Snimanje cevi kamerom radimo na celoj teritoriji Beograda uključujući i sva prigradska naselja i okolinu Beograda. Snimanje cevi kamerom je dostupno 24h dnevno, sedam dana u nedelji za sva fizička i pravna lica. Bez obzira da li vam je potrebno snimanje kanalizacije u stambenom, poslovnom prostoru, kući ili industrijskom postrojenju, uvek se možete osloniti na nas. Snimanje cevi kao i kompletno odgušenje kanalizacije radimo i za vreme praznika i slava. Dovoljno je da nas pozovete i brzo dolazimo na vašu adresu. Stojimo vam na raspolaganju za kompletno snimanje kanalizacije, odnosno snimanje kanalizacione mreže kao i za snimanje pojedinačnih cevi, vertikale ili horizontale. Pored snimanja kanalizacionih cevi, takođe vam stojimo na raspolaganju i za snimanje vodovodnih cevi i detekciju curenja vode.

Profesionalna oprema za snimanje cevi kamerom

Da bismo vam pružili profesionalnu uslugu koristimo profesionalnu opremu za snimanje kanalizacionih cevi. Kamera visoke rezolucije koja se spušta niz cev prenosi sliku na monitor. Preko monitora specijalizovani majstori vodoinstalateri mogu da prepoznaju i najmanju pukotinu u cevi, najmanje naprsnuće ili dotrajalost kanalizacione cevi. Samim tim možemo da izvršimo inspekciju cele kanalizacione mreže i proverimo kompletno stanje unutar kanalizacione cevi. Kompletan snimak kanalizacionih cevi vam za vaše potrebe možemo nasnimiti na CD ili DVD kako biste imali potvrdu da je kanalizaciona cev stvarno oštećena i da ispušta fekalne vode. Pored snimanja cevi takođe nas možete angažovati i za saniranje kvara, odnosno zamenu dela kanalizacione cevi ili, ako je moguće, krpljenje iste.

Snimanje cevi kamerom cena

Kolika je cena za snimanje cevi kamerom je jedno od najčešćih pitanja koje nam postavljaju klijenti. Cena za snimanje cevi može da varira u zavisnosti od više faktora. Jedan od faktora je svakako koliko kanalizacionih cevi treba snimiti. Ukoliko treba snimiti sve kanalizacione cevi u objektu, to će svakako koštati malo više nego standardno snimanje kanalizacije. Ukoliko je kanalizaciona cev zapušena, pre toga je potrebno uraditi i odgušenje kanalizacije što takođe utiče na cenu usluge. Ovo su samo neki od faktora koji mogu da utiču na cenu snimanja cevi kamerom.

Detekcija curenja vode – Snimanje cevi kamerom

Detekcija curenja vode je metoda kojom lociranje tačno mesto gde dolazi do curenja vode u zidu ili u zemlji. Bez obzira da li je u pitanju vodovodna ili kanalizaciona cev, lociranje curenja vode se radi sa velikom preciznošću. Da bismo utvrdili gde voda curi više ne moramo da bušimo zid napamet sve dok se ne dođe do problema. Sada se snimanje vodovodnih cevi radi uz pomoć termalnih kamera koje mogu da primete promene u toploti i utvrde tačno mesto curenja vode iz vodovodne cevi u zidu ili pak curenja u samoj zemlji. Ukoliko primetite mokar zid, vlažan zid, fleku na zidu koja se širi ili primetite blato u dvorištu a da kiša nije padala danima, pozovite nas da uradimo profesionalno snimanje kamerom, odnosno snimanje vodovodnih cevi. Takođe vam stojimo na usluzi ako primetite i curenje vode u samoj zgradi, a ne znate odakle dolazi.

Snimanje cevi termalnom kamerom – Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi termalnom kamerom se odnosi na snimanje vodovodnih cevi. Kao što smo već napisali, termalna kamera može da detektuje toplotu, odnosno jasno detektuje vodovodne cevi u zidu kupatila. Vodovodne cevi se na termalnoj kameri vide kao plave linije. Ukoliko negde curi cev, termalna kamera će videti tanku liniju osipanja vode u odnosu na vodovodnu cev. Samim tim ćemo brzo doći do problema curenja vode i probušiti mali deo zida dok ne dođemo do problema. Zatim ćemo da uradimo krpljenje vodovodne cevi ili pa zamena dela vodovodne cevi ukoliko krpljenje nije moguće. Na sve ove radove dajemo račun i garanciju na kvalitet pruženih usluga.

Snimanje cevi kamerom dostupno 24h

U slučaju hitne intervencije i velikog izlivanja ili curenja fekalnih voda možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, sedam dana u nedelji. Dežurni vodoinstalater je uvek spreman da brzo dođe na vašu adresu i utvrdi kvar uz pomoć profesionalne opreme i kamera visoke rezolucije. Pružamo profesionalno i moderno snimanje kamerom.

Call Now Button