Odgušenje kanalizacije pod pritiskom

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom vršimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Za odgušenje kanalizacije pod pritiskom, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom – Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom

Kod zapušene kanalizacije nije uvek isti intenzitet zagušenja. Nekada čep može biti formiran duboko u cevi, da je neophodno korišćenje specijalne opreme kako bi se on razbio, a nekada je površinsko zagušenje gde se može obaviti i ručno odgušenje kanalizacije. Klijenti neretko pokušaju sami da obave ovu intervenciju, međutim to ne daje uvek najbolje rezultate, posebno ako je reč o prethodno spomenutom dubinskom zagušenju. Kada klijenti pokušavaju odgušenje kanalizacije u samostalnoj režiji, tada najčešće bude reč o korišćenju vakuma, koji ne može da se poredi sa opremom specijalno namenjenom za sve vrste odgušenja kanalizacije, a koju mi posedujemo. Vaše je da nas pozovete, a mi ćemo se pobrinuti da brzo i efikasno otpušimo kanalizaciju.

Obavljamo odgušenje pod pritiskom na celoj teritoriji Beograda. Ova metoda odgušenja se pokazala kao veoma dobra jer se istovremeno vrši i čišćenje kanalizacije. Koristimo specijalna creva koja ispuštaju jak mlaz vode, gde vodoinstalater kružnim pokretima simulira rad mašine i tako usmerava mlaz tačno gde treba da se razbije nastali čep. S obzirom da se vremenom na zidovima kanalizacionih cevi natalože masnoće, prljavština i kamenac, savetuje se barem povremeno čišćenje kanalizacionih cevi. Osim metode koja podrazumeva odgušenje kanalizacije pod pritiskom, obavljamo i mašinsko odgušenje kanalizacije, odnosno odgušenje kanalizacije WOMA vozilima, kao i odgušenje kanalizacije sajlom.

Koristimo najsavremeniju opremu i pružamo Vam iskustvo pouzdane i profesionalne vodoinstalaterske usluge po svetskim standardima. Nudimo Vam odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Pozovite nas i saznajte koje su sve pogodnosti korišćenja naših usluga za redovne i hitne intervencije odgušenja kanalizacije. Ostavljamo čist  i uredan prostor nakon svake intervencije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Beograd

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom se vrši uz pomoć visokog pritiska vode. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom je namenjeno za najteže oblike zagušenja. Odgušenje pod pritiskom se najčešće koristi za odgušenje fekalne vertikale, odgušenje kuhinjske vertikale, otpušavanje cevi svih profila i dužina, odgušenje kanalizacione horizontale, čišćenje kanalizacije, pranje kanalizacije, čišćenje kanalizacionih cevi, čišćenje oluka, čišćenje dvorišnih slivnika, odgušenje glavne kanalizacione cevi… Pumpa generiše visok pritisak vode koji ide kroz crevo koje se usmerava u kanalizacionu cev. Vodoinstalater obrće crevo simulirajući rad sajle u spiralnim pokretima. Samim tim skida svu prljavštinu sa zidova kanalizacione cevi, odnosno vrši pranje kanalizacije. Kada stigne do zagušenja, pritisak vode sa lakoćom otklanja svaku blokadu u cevi. Pored toga što otklanja zagušenje, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom takođe i skida sve prljavštine unutar kanalizacione cevi, odnosno radi pranje kanalizacije i čišćenje kanalizacionih cevi. Za odgušenje kanalizacije pod pritiskom posedujemo profesionalna vozila i pumpe poslednje generacije za brzo i kvalitetno odgušenje kanalizacije. Pored profesionalne opreme u timu upošljavamo isključivo profesionalne vodoinstalatere sa višegodišnjim iskustvom koji su specijalizovani i kvalifikovani za sve metoda za odgušenje kanalizacije. Pored odgušenja kanalizacije pod pritiskom takođe koristimo i druge metode od kojih izdvajamo:

  • Mašinsko odgušenje kanalizacije
  • Odgušenje kanalizacije woma vozilom

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije se radi uz pomoć profesionalnih mašina na elektro pogon. Sve mašine su poslednje generacije i koriste se kao standard kada je u pitanju otpušavanje kanalizacije. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima širi spektar upotrebe i koristi se za otpušavanje cevi, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje odvoda, odgušenje slivnika, odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa… Kroz mašinu na elektro pogon se provlači specijalna sajla koja se ubacuje u cev. Mašina stvara vibracije koje guraju sajlu niz cev. Sajla ima naoštren vrh i kada dođe do zagušenja polako kreće da pravi rupu u istom sve dok u potpunosti ne ukloni zagušenje. Proces odgušenja se ponavlja više puta sve dok se ne uverimo da je odvod ponovo prohodan. Ono što je još jedna od prednosti mašinskog odgušenja kanalizacije je svakako i čišćenje kanalizacije, odnosno čišćenje kanalizacionih cevi. Kako sajla prolazi kroz cev ona skida sve naslage prljavštine i masnoće sa zidova cevi. Na taj način dobijate 100% prohodne cevi, iste kao i dana kada su prvi put postavljene.

Odgušenje kanalizacije woma vozilom

Odgušenje kanalizacije woma vozilom se radi uz pomoć specijalnih woma vozila poslednje generacije namenjene isključivo za odgušenje kanalizacije. Woma vozila takođe koriste ogroman pritisak vode za odgušenje kanalizacije. Woma vozila su opremljena profesionalnim pumpama, crevima i svom vodoinstalaterskom opremom koja nam je potrebna za otpušavanje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije woma vozilom funkcionišu na sličan način kao i kod odgušenja kanalizacije pod pritiskom.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom cena

Cena za odgušenje kanalizacije pod pritiskom može da varira od situacije do situacije na terenu. U telefonskom razgovoru vodoinstalater klijentu kaže najprecizniju cenu usluge na osnovu vašeg viđenja situacije. Često se dešava da je, kada izađemo na teren, situacije dosta drugačija u odnosu na vaše viđenje iste. Kao što smo napomenuli odgušenje kanalizacije pod pritiskom se koristi za najteže oblike zagušenja tako da u ovom slučaju cena ne zavisi ni od čega drugog osim same lokacije zagušenja ili pak dužine cevi koja mora da se odguši.

Pored toga što smo vam na raspolaganju za kompletno odgušenje kanalizacije, takođe smo tu i za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Ukoliko vam je potrebna zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, detekcija curenja vode, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, servis bojlera, montaža bojlera, zamena bojlera, ugradnja sanitarija u kupatilu ili njihova zamena, zamena slavine ili zamena tuš baterije, stojimo vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Možete da računate na profesionalnu i kvalitetnu uslugu, brz dolazak na adresu i ljubazne majstore vodoinstalatere. Kako bismo vam se uvek našli u nevolji, dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, 365 dana u godini da odmah po pozivu krene na vašu adresu i reši svaki vodoinstalaterski problem.

Call Now Button