Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom detektujemo curenja vode u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, zamena vodovodnih cevi kao i kompletno odgušenje kanalizacije dostupno je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode i vodovodne cevi se vrši specijalnim termalnim kamerama koje pronalaze tačno mesto curenja vode.

Detekcija curenja vode – Odgušenje kanalizacije Beograd

Detekcija curenja vodeProblem curenja vode može biti mnogo veći nego što pretpostavljate. Ako se ne reaguje na vreme, može doći do pucanja cevi i poplave u stanu, što sa sobom nosi i dodatne neplanirane troškove. Uvek postoje znakovi koji ukazuju da nešto nije u redu sa kanalizacionim ili vodovodnim cevima, zato čim ih uočite, pozovite vodoinstalatera koji je tu za Vas u svako doba dana i noći. Pružamo Vam brzu i profesionalnu uslugu o kakvoj god intervenciji da je reč. Možete računati na našu pouzdanost i brz dolazak na teren gde god da se nalaizte u Beogradu. Da bismo najbolje utvrdili gde je tačno došlo do smetnje na cevima, potrebno je da se obavi detekcija curenja vode koja će nam jasno pokazati da li je u pitanju problem te vrste.

Lociranje curenja vode na celoj teritoriji Beograda je ono što gotovo svakodnevno obavljamo. Kako bismo bili u mogućnosti da Vam obezbedimo uslugu na najvišem nivou kvaliteta i svetskog standarda, koristimo najsavremeniju opremu na tržištu. Lociranje curenja vode termalnim kamerama je najpouzdanija. Reč je o specijalnim kamerama koje mogu da detektuju i najsitniju pukotinu na cevima, samim tim i pronađu tačno mesto gde voda curi. Čitav proces se nadzire preko monitora, a za samu intervenciju koristimo kamere visoke rezolucije. Još nešto što je veoma važno da naglasimo jeste detekcija curenja vode bez obijanja zida. Potpuno profesionalno obavljamo detektovanje curenja vode a da pri tome ne moramo da razbijamo zid. Jednim pozivom nas možete angažovati ako je neophodno da se obavi lociranje curenja vode u zidu, lociranje curenja vode u zgradi ili lociranje curenja vode u zemlji.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu Vam je dostupna 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Radimo i za vreme praznika.

Detekcija curenja vode Beograd

Detekcija curenja vode je usluga koju pružamo na celoj teritoriji Beograda i svim prigradskim naseljima. Ukoliko primetite curenje vode ili curi ventil, curi cev, curi slavina ili curi vodokotlić, pozovite nas i brzo dolazimo na vašu adresu. Kada god imate problem sa curenjem vode, možete da računate na nas sedam dana u nedelji. Mi smo specijalizovani za lociranje curenja vode u zidu i zemlji, a tako i lociranje curenja vode u celoj zgradi ili poslovnom objektu. Za potrebe lociranja curenja vode koristimo profesionalne uređaje koji detektuju i najmanje curenje vode bez bušenja zida. Termalne kamere najnovije generacije nam omogućavaju da vidimo unutar zida bez bušenja zida. To je svakako odlično rešenje za sve kojima je potrebna detekcija curenja vode i zamena cevi u zidu ili u zemlji. Sve se vidi kao na dlanu, ne moramo da nagađamo i bušimo veliku površinu zida da bismo došli do problema. Sada se sve rešava uz pomoć dobre tehnologije i male rupe u zidu.

Detekcija curenja vode u zidu

Detekcija curenja vode u zidu se odnosi na probleme curenja vode u samom zidu usled različitih problema. U zavisnosti kako vam je urađeno kupatilo, od kvaliteta cevi i ventila u zidu zavisi mnogo toga. Nekada dođe do kvara na ventilu u zidu, nekada vodovodna cev jednostavno popusti i počne da ispušta vodu u manjoj ili većoj zapremini. Nekada su se problemi rešavali tako što bismo tražili problem na slepo, uz pomoć iskustva i bušili zid i skidali pročice na više mesto u odnosu na vodovodnu cev. Sada je proces mnogo unapređeniji. Lociramo curenje vode u milimetar. Sada ne moramo da bušimo zid na više mesta, već samo na mestu gde vidimo da se voda izliva iz cevi uz pomoć termalne kamere.

Detekcija curenja vode u zgradi

Detekcija curenja vode u zgradi se odnosi na probleme kada postoji curenje vode, ali se ne može tačno odrediti mesto curenja vode. Nekada voda curi u samoj vertikali pa se sliva niz spratove a fleka može da se pokaže i do par spratova ispod. U ovom poslu smo naučili da voda kada curi, uvek nađe svoj put a na nama je da taj put pratimo do samog izvora problema. Tada krećemo u krpljenje vodovodne cevi ili pak radimo zamenu dela vodovodne cevi.

Detekcija curenja vode u zemlji

Detekcija curenja vode u zemlji je namenjena za vodovodne cevi koje prolaze ispod zemlje do zgrade ili pak kroz samo dvorište. Kako da budete sigurni da imate problem sa vodovodnom cevi u zemlji? Problem izlivanja vodovodne cevi iz zemlje se manifestuje manjkom pritiska na slavini ili tuš bateriji. Takođe, cena infostana može da vam ukaže da trošite više vode nego inače. Uočljivija manifestacija problema je svakako stvaranje bara i blata, a da kiša nije padala već neko vreme. Kada primetite slab pritisak vode ili veliku blatnjavu baru u dvorištu, odmah nas pozovite i brzo dolazimo na vašu adresu. Pronalazimo tačnu lokaciju curenja vode i pristupamo njenoj zameni ili krpljenju.

Snimanje vodovodnih cevi – Detekcija curenja vode

Snimanje vodovodnih cevi je još jedna od usluga koje pružamo za sva fizička i pravna lica. Ukoliko primetite stvaranje buđi u kupatilu ili osećate vlagu kada uđete u kupatilu, postoji mogućnost da dolazi do veoma malog curenja iz vodovodne cevi u zidu ili pak ventila za vodu. To malo curenje vode je neznatno ali stvara buđ na zidu i preveliku vlagu u kupatilu. Da biste bili sigurni da je sa cevima sve u redu, pozovite nas da uradimo kontrolu cevi uz pomoć termalne kamere. Ako primetimo makar i malo curenje vode, kap po kap, brzo ćemo locirati kvar i zakrpiti cev koja curi. Uz snimanje vodovodnih cevi takođe radimo i produvavanje vodovodnih cevi. Nekada se desi da se usled gašenja vode u celoj zgradi sva prljavština koja kruži cevima nagomila baš u vašu i samim tim smanji prohodnost dotoka vode. To će se odraziti na slab pritisak vode na slavini kao i na slab pritisak vode na tuš bateriji. Produvavanje vodovodnih cevi može pomoći da se vodovodna cev vrati u staro stanje, odnosno 100% prohodna, bez zadržavanja vode.

Call Now Button