Odgušenje kade

Odgušenje kade radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Za odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje slivnika, otpušavanje odvoda kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zagušenje kade u najvećem broju slučajeva nastaje od kose koja nam odpadne tokom kupanja koja u kombinaciji sa dodatnom prljavštinom stvori čep u odvodu.

Odgušenje kade – Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kadeSvakodnevno korišćenje kade, ne samo za tuširanje već povremeno i za pranje stvari, ispiranje krupnijeg posuđa i svega onoga što može da se opere u kadi, vremenom utiče i na formiranje zagušenja. Kosa koja opada prilikom pranja svakako dospe do cevi jer je to nemoguće sprečiti, a kasnije može i te kako da dovede do sporijeg oticanja vode. Čak i redovnim ribanjem kade gde koristite određena hemijska sredstva, možete uticati na kvalitet cevi i sve ono što se u njima nalazi. Nije pitanje da li će do zagušenja kade doći, već u kom trenutku. Ukoliko se često događa da se voda u kadi zadržava dok se kupate, odnosno da znatno sporije otiče ili ne otiče uopšte, to je i više nego jasan znak zagušenja.

Mi obavljamo brzo i profesionalno otpušavanje kade u Beogradu. Za naše vodoinstalater je ovo rutinska intervencija koju uigrano završimo za jako kratko vreme, zato nema razloga da sami pokušavate sa odgušenjem kade jer ćemo mi to uraditi mnogo brže i bez ikakvih problema. Koristimo najsavremeniju opremu za kompletno odgušenje kanalizacije, odgušenje kade, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, odgušenje lavaboa… Ukoliko je neophodno da se obavi mašinsko odgušenje kade, vodoinstalater će to utvrditi na licu mesta i započeti intervenciju. Takođe postoji mogućnost da se obavi i odgušenje kade sajlom, sve u zavisnosti od intenziteta zagušenja.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Ukoliko nas pozovete, dobijate odgušenje kade po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Posedujemo specijalna WOMA vozila koja su se odlično pokazala kada su u pitanju odgušenja. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, za sve hitne intervencije. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Odgušenje kade Beograd

Kada je još jedna od sanitarija koja je podložna zagušenju. Pored usluga koje se odnose na otpušavanje sudopere i otpušavanje wc šolje, kada i tuš kabina su odmah iza njih. Kadu, kao i sudoperu i wc šolju koristimo svakodnevno. Samim tim povećavamo mogućnost da se kada zaguši tokom vremena. U odvodu kade se gomilaju mnoge prljavštine i masnoće, a takođe i kosa koja opadne tokom tuširanja. Kombinacija elemenata može vremenom da dovede do zagušenja kade i ne oticanja vode iz iste. Zagušenje u kadi se može formirati na više mesta, a u zavisnosti od toga koristimo sledeće metode:

  • Mašinsko odgušenje kade
  • Odgušenje kade električnom sajlom

Naime, zagušenje kade se može formirati u samom sifonu koji odvodi vodu dalje u slivnik. Zatim, zagušenje se može formirati i u samom slivniku kade. Tu su pak i slučajevi gde se zagušenje spušti niz vertikalu i tako zaglavi. Svakako koje god zagušenje da imate, na pravom ste mestu. Mi smo profesionalni majstori vodoinstalateri koji poslujemo preko 20 godina na celoj teritoriji Beograda, za sva fizička i pravna lica. U timu upošljavamo kvalifikovane vodoinstalatere koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i specijalizovani su za kompletno odgušenje kanalizacije. Pored profesionalnih majstora, potrudili smo se da ih snabdemo opremom poslednje generacija, odnosno alate, mašine, sajle i voma vozila za profesionalno odgušenje kanalizacije i uklanjanje blokada u cevi.

Mašinsko odgušenje kade

Odgušenje kade se uglavnom radi mašinskim putem. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima široku primenu i pored odgušenja kade takođe se može raditi i odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere… Kroz mašinu za odgušenje kanalizacije provlači se sajla koja ulazi u slivnik. Mašina na elektro pogon stvara vibracije koje se prenose do vrha sajle dok ide niz slivnik. Zaoštreni vrh sajle polako kreće da buši čep u odvodu dok ne ukloni zagušenje kompletno. Proces odgušenja se ponavlja više puta sve dok se ne vrati prohodnost slivnika kade na 100%. Mašinsko odgušenje kanalizacije, pored toga što uspešno rešava zagušenje, skida svu nagomilanu prljavštinu sa zidova cevi slivnika i odvoda, tako da ćete imati čiste cevi kao i dana kada su prvi put postavljene.

Odgušenje kade električnom sajlom

Odgušenje kade električnom sajlom se primenjuje u situacijama kada je zagušenje blaže i pliće. Ako je do zagušenja kade došlo u samom slivniku, električna sajla će to rešiti bez problema. Električna sajla funkcioniše na sličan način kao i mašina na elektro pogon. Sajla se kreće uz pomoć vibracije u spiralnim pokretima niz slivnik kade.

Odgušenje kade cena

Cena za odgušenje kade može da varira od situacije do situacije. U telefonskom razgovoru vodoinstalater ća vam dati najprecizniju cenu usluge na osnovu vašeg viđenja situacije. Naravno, kada izađemo na teren, dešavalo se da se situacija u potpunosti razlikuje od onoga što smo dobili kao opis problema. Takođe cena za odgušenje kade varira i do metode koju koristimo za njeno odgušenje. Odgušenje kade električnom sajlom spada u povoljniju opciju. Takođe, lokacija zagušenja takođe utiče na cenu usluge. Ukoliko se zagušenje nalazi u samom sifonu a ne dublje u odvodu ili cevi, to je svakako povoljnije i brže se rešava nego dublja zagušenja. U dublja zagušenja ubrajamo odgušenje fekalne vertikale, koja će zagušiti kanalizaciju svim stanarima na istoj vertikali zgrade.

Pored toga što pružamo profesionalno otpušavanje kanalizacije možete nas pozvati i ukoliko vam je potrebna bilo koja vodoinstalaterska usluga. Za potrebe brzog dolaska u slučaju hitne intervencije, dežurni vodoinstalater će odmah nakon vašeg poziva krenuti ka vama. Stojimo vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći ukoliko vam zatreba servis bojlera, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, snimanje vodovodnih cevi kamerom, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, ugradnja sanitarija, zamena slavine, zamena tuš baterije… Za ove usluge dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Uvek nas možete pozvati ukoliko vam je potrebna pomoć ili vam samo zatreba savet ukoliko želite da sami rešite problem.

Call Now Button