Otpušavanje wc šolje

Otpušavanje wc šolje pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Za otpušavanje wc šolje, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za kompletno odgušenje kanalizacije možete nas pozvati sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje wc šolje – Odgušenje kanalizacije Beograd

Otpušavanje wc solje

Zbog svakodnevne česte upotrebe, kao i odbacivanja raznih otpadaka koji nisu namenjeni kanalizacionim cevima, zapušena WC šolja je jedan od najčešćih problema u mnogim domaćinstvima, ali i poslovnim objektima i javnim toaletima. Ovaj problem se ne može uvek izbeći, ma koliko vodili računa, međutim, ispravnim održavanjem WC šolje, mogu se izbeći ozbiljnija zagušenja. Ukoliko ne bacate štapiće za uši, vatu, vlažne maramice i sve ono što može da načini štetu kanalizaciji, Vaša kanalizaciona mreža će sigurno biti mnogo duže funkcionalna. Međutim, kada do zagušenja WC šolje ipak dođe, tu smo mi da Vas što pre oslobodimo tog problema.

Obavljamo otpušavanje wc šolje na celoj teritoriji Beograda, kad god da nas pozovete. U interesu nam je da Vam pružimo brzu i profesionalnu uslugu u svako doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije. Zapušena WC šolja sa sobom nosi i ostale probleme, poput neprijatnog mirisa, nemogućnosti korišćenja toaleta, ali su tu i mnoge bakterije koje se formiraju u stajaćoj vodi. Pozovite nas odmah nakon što primetite da voda iz wc šolje otiče sporije ili su se javili neprijatni mirisi, kao i zvuk iz cevi specifičan kod ovakve situacije. Mi smo tu da Vam obezbedimo brzo i efikasno otpušavanje wc šolje u svim gradskim opštinama.

Koristimo najsavremeniju opremu, pa ukoliko je neophodno obaviti mašinsko odgušenje wc šolje ili odgušenje wc šolje sajlom, uradićemo to bez ikakvih problema. Dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta, samim tim i otpušavanje wc šolje po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Sarađujemo sa pravnim i fizičkim licima, Vaše je samo da nas pozovete. Kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom obavljaju sve vodoinstalaterske intervencije. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Otpušavanje wc šolje Beograd

Otpušavanje wc šolje je još jedna u nizu usluga koje pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Ukoliko vam zatreba otpušavanje wc šolje, pozovite nas jer poslujemo na celoj teritoriji Beograda kao i u svim prigradskim naseljima. Wc šolja je podložna zagušenjima, u to nema sumnje. Ono što sve klijente savetujemo je da vode računa šta bacaju u wc šolju. Recept je jednostavan, a to je da u wc šolju samo bacate toalet papir. Ništa više od toga. Naravno, vremenom može doći do zagušenja usled taloženja prljavština i masnoća u cevi. Svakako, kada se to desi, ne brinite se. Na pravom ste mestu. Posedujemo profesionalne alate, sajle, mašine i vozila za rešavanje najtežih zagušenja. Pored toga, majstori vodoinstalateri su specijalizovani za kompletno odgušenje kanalizacije pa tako i za odgušenje wc šolje. Imamo višegodišnje iskustvo i za vreme našeg poslovanja smo odgušili preko 1000 km kanalizacionih cevi. Ono što vam nudimo je profesionalna i kvalitetna usluga, ljubazne majstore, brz dolazak na adresu u bilo koje doba dana ili noći. Kada je u pitanju odgušenje wc šolje koristimo više metoda od kojih izdvajamo:

  • Mašinsko otpušavanje wc šolje
  • Otpušavanje wc šolje električnom sajlom

Mašinsko otpušavanje wc šolje

Mašinsko otpušavanje wc šolje je jedna od najčešće upotrebljavanih metoda za odgušenje wc šolje. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima širi spektar upotrebe tako da se uz pomoć mašine na elektro pogon može uraditi otpušavanje sudopere, odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa, odgušenje slivnika, otpušavanje odvoda i naravno odgušenje wc šolje. Kroz mašinu se provuče sajla koja se usmerava dalje u odvod wc šolje. Mašina stvara vibraciju koja se prenosi na sajlu. Vibracijom se sajla spušta niz odvod dok ne dođe do zagušenja u cevi. Zaoštreni vrh sajle uklanja čep. Proces odgušenja se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je odvod wc šolje prohodan 100%. Ujedno, pored odgušenja, mašinsko odgušenje kanalizacije brije cev, odnosno skida svu prljavštinu sa zidova kanalizacionih cevi. Samim tim što je uspešno rešila zagušenje, tako radi i čišćenje kanalizacionih cevi, odnosno čišćenje kanalizacije. Sa kompletnom očišćenom prljavštinom cev je čista kao i dana kada je postavljena.

Otpušavanje wc šolje električnom sajlom

Odgušenje wc šolje električnom sajlom se radi u slučajevima kada je zagušenje manjeg intenziteta. Električne sajle su sajle manjeg domena i jačine te se koristi samo kada su zagušenja manja. Ukoliko dođe do zagušenja wc šolje u samoj wc šolji, odnosno od količine papira ili je pak osveživač upao u wc šolju, to se može rešiti uz pomoć ove metode. Električna sajla se spušta niz wc šolju i proces odgušenja je sličan kao kod mašinskog odgušenja kanalizacije.

Otpušavanje wc šolje cena

Cena za otpušavanje wc šolje može da varira od situacije do situacije. U telefonskom razgovoru vodoinstalater se trudi da da što precizniju cenu usluge na osnovu vašeg objašnjenja. Nekada ta situacija na terenu se ne poklapa sa onim što je klijent rekao. Odgušenje wc šolje cena zavisi od toga gde je pozicionirano zagušenje. Ako je zagušenje locirano u samoj wc šolji, naravno da će biti jeftinije od situacije gde se zagušenje nalazi u samoj odvodnoj cevi ili pak u fekalnoj vertikali. Takođe cena za odgušenje wc šolje zavisi i od metoda koji koristimo. Uglavnom se za odgušenje wc šolje koristi mašinsko odgušenje kanalizacije. Nekada je dovoljno i pročistiti odvod sa električnom sajlom, naravno tada će cena usluge biti jeftinija.

Pored odgušenja wc šolje kao i kompletno odgušenje kanalizacije, stojimo vam na raspolaganju i za sve vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam je potreban servis bojlera, montaža bojlera, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, ugradnja sanitarija, zamena slavine, zamena tuš baterije ili bilo koje hitne intervencije gde postoji curenje vode, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za sve ove usluge dajemo račun i garanciju na kvalitet pruženih usluga. Uverite se u našu profesionalnu i kvalitetnu uslugu, dovoljno je samo da nas pozovete.

Call Now Button