Čišćenje kanalizacionih cevi

Čišćenje kanalizacionih cevi radimo za cevi svih dužina i profila. Čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacije kao i kompletno odgušenje kanalizacije dostupno je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za čišćenje kanalizacionih cevi posedujemo profesionalne mašine i vozila za brzo odgušenje kanalizacije.

Čišćenje kanalizacionih cevi – Odgušenje kanalizacije Beograd

Čišćenje kanalizacionih ceviUslugu čišćenja kanalizacionih cevi možete dobiti u svim terminima. Važno je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Vodoinstalater će najbolje na licu mesta proceniti da li je neophodno čišćenje kanalizacije ili odgušenje kanalizacije. U svakom slučaju dobijate potpuno funkcionalnu kanalizaciju u najkraćem mogućem roku. Obavljamo detaljnu proveru stanja kanalizacionih cevi i ukoliko ima potrebe za tim, vršimo i snimanje cevi kamerom kako bismo bili sigurni da li je neophodna još neka intervencija. Tokom korišćenja toaleta, tuša, sudopere, pa i mašine za pranje veša, u kanalizaciju mogu dospeti razne materije koje utiču na njeno zagušenje. Mnoge masnoće se talože na zidovima kanalizacionih cevi i vremenom mogu formirati čep.

Mi obavljamo pranje kanalizacionih cevi na celoj teritoriji Beograda. Možete rezervisati i sve ostale vodoinstalaterske usluge kod naših profesionalnih vodoinstalatera. Pozovite nas i očekujte pouzdanu i kvalitetnu uslugu u svakom trenutku. Zaprljane kanalizacione cevi mnogo brže utiču na formiranje nekog oblika zagušenja. Mi smo tu da se pobrinemo za održavanje kanalizacije kao i da Vam damo odgovore na sva pitanja koja se odnose na usluge koje pružamo. Pranje kanalizacionih cevi obavljamo gotovo svakodnevno u svim gradskim opštinama. Imate mogućnost odabira najbolje vodoinstalaterske usluge u gradu.

Dajemo Vam idealan odnos cene i kvaliteta. Obavljamo pranje kanalizacionih cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda. Koristimo najsavremeniju opremu i pružamo Vam vodoinstalaterske usluge po svetskim standardima. Vršimo i odgušenje kanbalizacije WOMA vozilima, odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije sajlom, kao i mašinsko odgušenje kanalizacije. Sve ove metode ujedno utiču i na delotvorno čišćenje kanalizacije. Sprečavamo izlivanje otpadnih voda. Uklanjamo sve neprijatnosti koje neispravna kanalizacija može da donese. Vršimo hitne intervencije čišćenja kanalizacije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Čišćenje kanalizacionih cevi Beograd

Pranje kanalizacionih cevi je jedna od svakodnevnih usluga koje pružamo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Pored ove konkretne usluge takođe radimo i kompletno odgušenje kanalizacije, pranje kanalizacije, odnosno čišćenje kanalizacije kao i sve vodoinstalaterske usluge. Pranje kanalizacionih cevi se radi kada sumnjate da voda sporo otiče ili pak ne otiče uopšte. Pored odgušenja kanalizacije pranje kanalizacionih cevi uklanja svu masnoću i prljavštinu sa zidova cevi i vraća prohodnost iste na 100%. Kanalizacione cevi su sklone zagušenju. Do zagušenja cevi može doći postepeno, vremenom taložeći razne prljavštine u cevi ili pak našim nemarom. Kroz kanalizacione cevi bi po pravilu trebalo bacati samo toalet papir. To neretko nije slučaj već se prosipaju razni sadržaji, od vlažnih maramica, hrane… Svakako budite bez brige, niste ni prvi ni poslednji kome se zagušenje kanalizacije desilo. Koliko god da vi vodite računa o tome, možda neko od komšija sa kime delite kanalizacionu vertikalu ne radi isto što i vi. Kada je u pitanju zagušenje, može se formirati na nivou stana ili pak na nivou zgrade odnosno dublje u cevi, u jednoj od vertikala. Ipak, nema razloga za brigu jer smo opremljeni najnovijom tehnologijom za odgušenje kanalizacije i pranje kanalizacionih cevi. Tu su i profesionalni majstori vodoinstalateri koji su specijalizovani i kvalifikovani za poslove odgušenja. Čišćenje kanalizacionih cevi se može raditi na više načina, a mi ćemo izdvojiti sledeće metode:

  • Mašinsko čišćenje kanalizacionih cevi
  • Čišćenje kanalizacionih cevi pod pritiskom
  • Čišćenje kanalizacionih cevi voma vozilom

Mašinsko čišćenje kanalizacionih cevi

Mašinsko čišćenje kanalizacionih cevi se radi uz pomoć mašina na elektro pogon i specijalnih sajli. Ta ista mašina se koristi i za mašinsko odgušenje kanalizacije i ima širok spektar namene. Mašinsko odgušenje kanalizacije se koristi za otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje odvoda, odgušenje slivnika, otpušavanje cevi, odgušenje lavaboa, odgušenje tuš kabine, odgušenje kade… Kroz mašinu prolazi sajla koja se spušta niz cev. Mašina šalje vibracije koje se prenose niz sajlu i pored toga što radi odgušenje kanalizacije takođe i uklanja svu prljavštinu sa zidova cevi. Samim tim pored odgušenja dobijate i čistu 100% prohodnu kanalizacionu cev, kao kada je prvi put postavljena.

Čišćenje kanalizacionih cevi pod pritiskom

Čišćenje kanalizacionih cevi pod pritiskom podrazumeva čišćenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom je odlična metoda za rešavanje najgorih zagušenja. Pumpa pušta vodu pod pritiskom od 250 bari kroz crevo kojim rukuje profesionalni vodoinstalater. Blagim okretanjem creva se simulira spiralno kretanje sajle kroz cev. Pored toga što veoma lako rešava svako zagušenje kanalizacije, takođe vrši i kompletno čišćenje kanalizacionih cevi. Visok pritisak vode koji ide kroz cev takođe skida sve prljavštine i masnoće unutar zida, čineći da cev ponovo bude prohodna 100%. Proces se ponavlja u više navrata dok se cev ili kanalizaciona mreža kompletno ne očisti i ukloni svako zagušenje.

Čišćenje kanalizacionih cevi voma vozilom

Čišćenje kanalizacionih cevi vomom je još jedan od načina kako se zidovi cevi mogu kvalitetno očistiti. U našoj službi imamo voma vozila poslednje generacije koje su, pored čišćenja kanalizacije, veoma delotvorna i kada je u pitanju otpušavanje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije vomom ima široku primenu. Od onoga što možemo odgušiti uz pomoć vome izdvajamo: otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda, odgušenje fekalne vertikale, odgušenje kuhinjske vertikale, odgušenje spoljne kanalizacije, odgušenje ulične kanalizacije, čišćenje oluka, odgušenje kanalizacione horizontale, odgušenje glavne kanalizacione cevi, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje kanalizacije pa tako i pranje kanalizacionih cevi. Ukoliko vam nekada zatreba odgušenje kanalizacije voma vozilom ili bilo koje druge hitne intervencije, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, 365 dana u godini.

Pored kompletnog odgušenja kanalizacije, takođe možete računati na nas i za sve vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam je potreban servis bojlera, montaža bojlera, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, ugradnja sanitarija, zamena slavine ili zamena tuš baterije, brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem. Tu smo i za vreme praznika i slava, vaše je samo da nas pozovete.

Call Now Button