Otpušavanje sudopere

Otpušavanje sudopere radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje sudopere, odgušenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje sudopere radimo sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

Otpušavanje sudopere – Odgušenje kanalizacije Beograd

Otpušavanje sudopere

Naš tim vodoinstalatera vrši odgušenje sudopere na celoj teritoriji Beograda. Pozovite nas čim uočite bilo kakve naznake da je došlo do nekog problema u cevima sudopere, nekada može biti površinsko zagušenje, dok je nekada to kompleksniji, dubinski problem. U oba slučaja se savetuje da se problemom zapušene sudopere bave kvalifikovana stručna lica jer u suprotnom postoji rizik od većeg oštećenja i neadekvatne intervencije koja kasnije može stvoriti druge probleme, kao i dodatne troškove. Mi obavljamo odgušenje sudopere u svim terminima, shodno tome možete nas pozvati u svakom trenutku i dobićete brz dolazak na adresu, kao i brzu, efikasnu uslugu.

Za odgušenje sudopere koristimo najsavremeniju opremu. Posedujemo specijalne mašine na elektro pogon u slučaju da je reč o dubinskom i komplikovanijem začepljenju. Ukoliko se obavlja odgušenje sudopere WOMA vozilima, očekujte da će i najtvrdokorniji čep biti razbijen. Koji god uzrok zagušenja da nastupi, mi imamo svu opremu i alat kojim će on nestati u najkraćem roku. Ako je u pitanju zagušenje manjeg intenziteta, onda se može obaviti i otpušavanje sudopere sajlom. Klijenti često pokušavaju sami da obave otpušavanje koristeći vakum ili sipajući određena hemijska sredstva, međutim, retko kada budu potpuno zadovoljavajući rezultati. Kako biste uštedeli i vreme i novac, pozovite nas da se odmah pobrinemo za nastali problem i obezbedimo Vam funkcionalnu kuhinju.

Otpušavanje sudopere obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Pozovite nas i uverite se u najbolji odnos cene i kvaliteta već nakon jednog dolaska na adresu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge, u svakom trenutku nas možete kontaktirati ukoliko imate bilo kakvih pitanja. Ljubazni vodoinstalateri su tu da Vam pruže sve neophodne informacije. Kod nas je otpušavanje sudopere hitna intervencija i zato odmah nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Otpušavanje sudopere Beograd

Otpušavanje sudopere spada u jedne od najučestalijih usluga koje pružamo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Sudopera je, kao i ostali odvodi u kupatilu, podložna zagušenju. Jedan od razloga je svakako to što sudoperu koristimo redovno i kroz njen sifon, odvod prolaze stvari koje mogu da uzrokuju zagušenje. Naravno, pričamo o hrani, socu od kafe, razne masnoće i prljavštine. Naravno, pored našeg nemara, nekada se prljavština toliko nataloži vremenom da se stvori čep, odnosno zagušenje. Kada je u pitanju sudopera, zagušenje se može stvoriti i u samom sifonu. Sifon je deo koji se nalazi ispod sudopere koji odvodi otpadne vode do odvoda. U tom slučaju se skida sifon, stavlja novi ili pak ispere stari i vrati u prvobitno stanje. Nakon sifona, zagušenje se može formirati i u samom odvodu. Ako se zagušenje spusti još niže niz cev, može doći do zagušenja u kuhinjskoj vertikali zgrade. Svakako u zavisnosti od mesta zagušenja i njegovom intenziteta koristimo sledeće metode:

  • Mašinsko otpušavanje sudopere
  • Otpušavanje sudopere električnom sajlom

Kako bismo vam pružili profesionalnu i kvalitetnu uslugu, nabavili smo opremu poslednje generacije. Pričamo naravno o alatima, sajlama, mašinama i voma vozilima za profesionalno odgušenje kanalizacije. Pored opreme, u timu upošljavamo isključivo profesionalne majstore vodoinstalatere sa višegodišnjim iskustvom. Oni su kvalifikovani i specijalizovani za kompletno odgušenje kanalizacije i samo se time bave.

Mašinsko otpušavanje sudopere

Mašinsko otpušavanje sudopere je svakako jedna od najčešćih metoda koje koristimo kada je u pitanju odgušenje sudopere. Koristimo profesionalne mašine za otpušavanje kanalizacije poslednje generacije. Pored sudopere, mašinsko odgušenje kanalizacije se takođe primenjuje i kada vam je potrebno otpušavanje wc šolje, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi, odgušenje slivnika, odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje lavaboa… Kroz mašinu na elektro pogon prolazi specijalna sajla koja se spušta niz odvod. Mašina pravi vibracije koje se prenose do zaoštrenog vrha sajle. Vibracije guraju sajlu niz odvod do cevi u spiralnom pokretu. Kada dođe do čepa, odnosno zagušenja, sajla pravi sve veću rupu dok ne ukloni čep kompletno. Proces odgušenja se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je sudopera 100% prohodna. Pored toga što pruža kvalitetno odgušenje kanalizacije, mašina takođe i uklanja sve nečistoće i prljavštine sa zidova cevi, odnosno radi čišćenje kanalizacionih cevi ili čišćenje kanalizacije. Dobijate kanalizacionu cev koja je prohodna kao i prvog dana kada je postavljena.

Otpušavanje sudopere električnom sajlom

Otpušavanje sudopere električnom sajlom se koristi u slučajevima kada je zagušenje pliće i manjeg intenziteta. Sajla koja se koristi u ovom slučaju su manjeg obima, samim tim se ne može koristiti za dublja odgušenja, odnosno za odgušenje cevi. Električna sajla radi na sličan način kao i mašinsko odgušenje kanalizacije.

Otpušavanje sudopere cena

Cena za otpušavanje sudopere može da varira od više faktora. Vodoinstalater prilikom razgovora sa vama vam daje najpribližniju moguću cenu usluge na osnovu vašeg objašnjenja situacije. Kada dođemo na lice mesto, dešava se da se situacija na terenu ne poklapa sa vašim viđenjem stvari. Naravno cena za otpušavanje sudopere zavisi od same lokacije zagušenja. Ukoliko je zagušenje locirano u samom sifonu, cena odgušenja je svakako povoljnija u odnosu na zagušenje u samom odvodu ili pak kuhinjskoj vertikali. Takođe na cenu usluge takođe utiče i metoda koju koristimo za otpušavanje sudopere. Otpušavanje sudopere električnom sajlom je svakako povoljnije od mašinskog odgušenja kanalizacije.

Pored kompletnog odgušenja kanalizacije takođe vam stojimo na raspolaganju za sve vodoinstalaterske usluge. U slučaju bilo kakve hitne intervencije možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći i dežurni vodoinstalater će odmah krenuti ka vama. Ukoliko vam zatreba servis bojlera, montaža bojlera, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, saniranje curenje vode, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, ugradnja sanitarija, zamena slavine ili zamena tuš baterije, naša vrata su vam uvek otvorena. Kao i za odgušenje kanalizacije, i za sve vodoinstalaterske usluge koristimo kvalitetnu opremu, alate i mašine kao i kvalitetne rezervne delove. Za sve usluge vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate bilo koji vodoinstalaterski problem ili vam jednostavno treba savet.

Call Now Button