Otpušavanje odvoda

Otpušavanje odvoda radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Za otpušavanje odvoda, odgušenje kanalizacije, odgušenje slivnika i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno. Kanalizacioni odvod i njegova prohodnost je jako važna da bi nesmetano propuštao otpadne vode iz stambenog ili poslovnom prostora.

Otpušavanje odvoda – Odgušenje kanalizacije Beograd

Otpušavanje odvoda

Pružamo Vam brzo i efikasno odgušenje odvoda u Beogradu, svim danima, na Vaš poziv. Rezervišite najbolju vodoinstalatersku uslugu u gradu u odgovarajućem terminu. Nudimo Vam idealan odnos cene i kvaliteta, uz sve prednosti koje dobijate angažovanjem našeg stručnog vodoinstalaterskog tima. Odgušenje odvoda se nalazi na listi čestih intervencija na celoj teritoriji Beograda, s obzirom da su naše usluge dostupne u svim gradskim opštinama. Svakodnevno imamo priliku da sarađujemo sa velikim brojem novih klijenata po preporuci starih, što nam je izuzetno zadovoljstvo i pravo merilo dobre usluge i odlične saradnje. Odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere, odgušenje spoljne kanalizacije, čišćenje kanalizacije i još mnoge druge intervencije, obavljamo profesionalno i po svetskim standardima.

Odgušenje odvoda vršimo onda kada dođe do formiranja čepa duboko ili površinski u cevima, od čega zavisi i koja će se metoda otpušavanja koristiti. Posedujemo najsavremeniju opremu za otpušavanje odvoda te Vam omogućavamo uslugu na najvišem nivou kvaliteta. Ako se vrši otpušavanje odvoda sajlom, znači da je reč o manjem stepenu zagušenja, međutim ukoliko se vrši mašinsko odgušenje kanalizacije, reč je o znatno kompleksnijem problemu. Ono što je važno za Vas da znate, jeste to da bez obzira na metodu otpušavanja cevi, krajnji rezultat je uvek uspešan. Najgori primer jeste kada dođe do vraćanja vode iz odvoda, osim potencijalne poplave u kupatilu, ali i susednom stanu, tu je i momenat nehigijenskih uslova i dodatnih troškova sanacije. Kako biste ovo izbegli, pozovite nas na prve znakove zagušenja odvoda.

Obavljamo otpušavanje odvoda po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku za sve dodatne informacije, kao i rezervacije usluga. Dežurni vodoinstalater je spreman da odmah po pozivu dođe na Vašu adresu sa neophodnom opremom za rad. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Tu smo za sve hitne intervencije, a otpušavanje odvoda to i jeste. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Otpušavanje odvoda Beograd

Otpušavanje odvoda spada u naše svakodnevne usluge. Odvod je kao i slivnik veoma podložan zagušenju. Uglavnom vodimo računa šta bacamo u sudoperu, wc šolju, ali se nekada desi da dođe do zagušenja kanalizacije bez obzira koliko mi vodili računa o tome. Vremenom se talože naslage koje sve više i više smanjuju prohodnost odvoda sve do trenutka kada voda počne sporo da otiče ili ne otiče uopšte. Često klijenti pokušaju sami da odguše odvod. Mi kao profesionalni majstori vodoinstalateri vam savetujemo da to ne radite iz više razloga. Jedan od razloga je svakako mogućnost povećanja troškova u slučaju da probijete ili probušite kanalizacionu cev ili slivnik. To će dovesti do izlivanja fekalnih voda a sama zamena kanalizacione cevi ili njego krpljenje će vas koštati nerava i novca. Mi pružamo kompletno odgušenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda za sva fizička i pravna lica. Gde god da se nalazite, možete nas očekivati na vašoj adresu u najkraćem mogućem roku. U timu imamo profesionalne majstore vodoinstalatere kvalifikovane i specijalizovane za odgušenje kanalizacije. Takođe, pored iskusnog tima, imamo i profesionalnu opremu, alate, mašine i vozila za kvalitetno otpušavanje kanalizacije. Otpušavanje odvoda se može rešiti na više načina. Od metoda za otpušavanje odvoda izdvajamo:

  • Otpušavanje odvoda sajlom
  • Mašinsko otpušavanje odvoda
  • Otpušavanje odvoda pod pritiskom

Otpušavanje odvoda sajlom

Odgušenje odvoda sajlom se radi uz pomoć specijalnih sajli kojima može da rukovodi sam vodoinstalater ili pak uz pomoć elektro sajle. Elektro sajla za razliku od ručnog okretanja okreće sajlu umesto vodoinstalatera. Okretanjem sajle se stvara vibracija koja se prenosi na vrh sajle kroz odvod do zagušenja. Elektro sajle su namenjene za manja zagušenja i imaju ograničeno polje delovanja. Odgušenje kanalizacije sajlom se može primeniti za odgušenje slivnika kade, tuš kabine, sudopere, lavaboa. U zavisnosti od težine zagušenja primenjujemo određenu metodu.

Mašinsko otpušavanje odvoda

Mašinsko otpušavanje odvoda je namenjeno za teža zagušenja. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima širi spektar primene a takođe se koristi i za otpušavanje odvoda. Mašinsko odgušenje kanalizacije se radi uz pomoć profesionalnih mašina na elektro pogon i specijalnih sajli. Kroz mašinu, koja generiše vibracije, prolazi sajla i spušta se niz odvod. Vibracija se prenosi preko mašine na samu sajlu koja klizi niz cev u obliku spirale, usput skidajući svu prljavštinu sa zida cevi. Kada dođe do zagušenja ili blokade, mašina pored vibracije gura sajlu niz odvod. Naošteni deo vrha sajle polako počinje da probija čep u cevi. Otpušavanje odvoda mašinom na elektro pogon se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je odvod i cev 100% prohodna.

Otpušavanje odvoda pod pritiskom

Odvod je veoma bitan deo kanalizacionog sistema. Ukoliko se ne održava i ne vodi računa šta ide kroz slivnike, mogli biste da doživiti izlivanje fekalnih voda po kupatilu i kuhinji. Otpušavanje odvoda pod pritiskom se odnosi na najteža zagušenja koje ne može da reši mašinsko odgušenje kanalizacije. Otpušavanje kanalizacije pod pritiskom je zadnji pokušaj koji će uspešno rešiti svako zagušenje u cevi. Pumpa za vodu usmereno ispušta vodu pod pritiskom od 250 bari kroz specijalno crevo. Vodoinstalater simulira pokrete kretanja sajle i usmerava vodu kako po zidovima cevi tako i na samo zagušenje. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom ima širi spektar primene, tako da se pored otpušavanje odvoda može koristiti i za otpušavanje cevi, kompletno čišćenje kanalizacije i čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje ulične kanalizacije, odgušenje spoljne kanalizacije, čišćenje oluka… Posedujemo najmodernija i tehnološki opremljena voma vozila sa kvalitetno i profesionalno odgušenje kanalizacije. Voma vozilom rukuju specijalizovani vodoinstalateri za odgušenje kanalizacije. Za sve hitne intervencije i brzo reagovanje stojimo vam na raspolaganju sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Pored kompletnog odgušenja kanalizacije, takođe pružamo i sve vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam zatreba zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, servis bojlera, ugradnja sanitarija, popravka vodokotlića, zamena slavine, zamena tuš baterije, pozovite nas. Bez obzira na vašu lokaciju, računajte da dolazimo najbrže što možemo. Za ove vodoinstalaterske usluge vam dajemo račun i garanciju za kvalitet pružene usluge.

Call Now Button