Otpušavanje cevi

Otpušavanje cevi pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Otpušavanje cevi, odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, otpušavanje wc šolje kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i za vreme praznika. Pružamo otpušavanje cevi svih profila i dužina. Dežurni vodoinstalater Beograd je uvek spreman da izađe na teren i uradi odgušenje cevi sedam dana u nedelji.

Otpušavanje cevi – Odgušenje kanalizacije Beograd

Otpušavanje cevi

Zapušena cev zahteva brzu intervenciju odgušenja. Pre svega postoji rizik od nastanka poplave usled ignorisanja ovog problema, a takođe su tu i nehigijenski uslovi zadržavanja otpadne vode. Mnoge bakterije koje se formiraju u stajaćoj vodi sigurno nisu ono što želite u svom kupatilu ili kuhinji. Mi vršimo odgušenje cevi na celoj teritoriji Beograda, u svim terminima, svim danima. Nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu a to je veoma važno kada se obavlja odgušenje cevi jer dobijate funkcionalno kupatilo u najkraćem mogućem roku. S obzirom na to da je i odgušenje cevi jedna od čestih intervencija koje vršimo, znamo koliko je klijentima važno da se uzrok koji je doveo do formiranja čepa u cevi, ukloni što pre.

Odgušenje cevi woma vozilom vršimo u situacijama kada je začepljenje intenzivnije, odnosno većeg stepena. Postoje i jednostavnije intervencije prilikom otpušavanja, ukoliko nije reč o dubinskom zagušenju, vrši se otpušavanje cevi sajlom. Koja god metoda da se primenjuje, važno je da bude delotvorna i da kompletno oslobodi cev od svih masnoća i naslaga koje su dovele do toga da se u nekom trenutku dogodi zagušenje. Takođe vršimo i odgušenje cevi pod pritiskom, a ukoliko želite da se obavi pregled stanja, tu je i snimanje cevi kamerom. Posedujemo svu neophodnu opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu na najvišem nivou kvaliteta. S obzirom na potencijalne komplikacije, zapušena cev spada u hitne intervencije.

Obavljamo otpušavanje cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu, po svetskim standardima. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge, bez dodatnih troškova. Otpušavanje cevi vršimo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljaju vodoinstalateri sa kvalifikacijama za rad i višegodišnjim iskustvom. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Otpušavanje cevi Beograd

Otpušavanje cevi spada u naše svakodnevne usluge. Bilo da je zapušena glavna kanalizaciona cev ili pa vertikala, stojimo vam na raspolaganju za komplikovana i nepristupačna odgušenja. Vršimo odgušenje cevi svih profila i dužina za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za odgušenje cevi kao i za kompletno odgušenje kanalizacije posedujemo moderne alate, mašine i vozila poslednje generacije. Kanalizacione cevi su podložne zagušenju. Zagušenje u cevi se može formirati vremenom, kako raste taloženje masnoće i raznih prljavština. Nekada je uzrok zagušenja naš nemar. Ono što je veoma bitno da biste izbegli zagušenje kanalizacije jeste da se pridržavate jedne stvari. A to je da pored “minulog rada” u wc šolju, odnosno odvod ide samo toalet papir. Naravno to je nekada nemoguće, jer stalno bacamo i soc od kafe, hranu, vlažne maramice što u jednom trenutku može stvoriti zagušenje u cevi. Kada se to desi možete računati na nas u bilo koje doba dana ili noći. Za sve hitne intervencije i kompletno odgušenje kanalizacije, pa tako i odgušenje cevi dostupni smo 24h dnevno, 365 dana u godini. Otpušavanje cevi se može raditi na više načina a od metoda izdvajamo:

  • Mašinsko otpušavanje cevi
  • Otpušavanje cevi pod pritiskom
  • Otpušavanje cevi voma vozilom

Mašinsko otpušavanje cevi

Mašinsko otpušavanje cevi je veoma uspešna metoda kada je u pitanju zagušenje cevi. Mašinsko odgušenje kanalizacije se još koristi i za otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje odvoda, odgušenje tuš kabine, odgušenje kade, odgušenje slivnika… Iako ima širu primenu, mašinsko odgušenje kanalizacije se koristi i za otpušavanje cevi. Pored toga što rešava zagušenje u cevi, takođe brije cev, odnosno uklanja svu prljavštinu i masnoću sa zidova cevi. Samim tim, dobijate dve usluge, odgušenje kanalizacije i čišćenje kanalizacije, odnosno čišćenje kanalizacionih cevi. Mašinsko otpušavanje cevi se radi uz pomoć mašine na elektro pogon poslednje generacije. Sajla koja prolazi kroz mašinu se spušta niz cev. Mašina stvara vibracije koje se prenose do vrha salje. Vibracije pomažu kako u spuštanju sajle, tako i u skidanju naslaga sa zidova cevi. Proces odgušenja se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je cev 100% prohodna.

Otpušavanje cevi pod pritiskom

Odgušenje cevi pod pritiskom se uglavnom radi kada je zagušenje kanalizacije teško, odnosno kompleksno. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom se koristi za kanalizacione cevi koje najčešće prolaze kroz dvorište, ulicu, kao i za kanalizacione cevi koje se uključuju u gradsku kanalizaciju. Za razliku od mašine, ovde se odgušenje kanalizacije radi uz pomoć ogromnog pritiska vode koji ide niz cev. Ujedno što rešava zagušenje, takođe vrši i čišćenje kanalizacije odnosno čišćenje kanalizacionih cevi. Za odgušenje kanalizacije pod pritiskom posedujemo profesionalna vozila i pumpe kojima rukuju specijalizovani i kvalifikovani vodoinstalateri. Odgušenje cevi pod pritiskom će sigurno rešiti svaku blokadu ili zagušenje u cevi.

Otpušavanje cevi voma vozilom

Slično kao i kod odgušenja kanalizacije pod pritiskom, voma vozila se takođe koriste isključivo za najteže oblike zagušenja ili blokade u cevi. Nekada može da dođe do blokade u kanalizacionoj cevi, ne zagušenja. Ta blokada može da se odnosi na razne predmete koji mogu da blokiraju oticanje fekalnih voda u glavnu kanalizaciju. Uz pomoć voma vozila i majstora vodoinstalatera svaka blokada u cevi postaje prošlost. Dovoljno je samo da nas pozovete i odmah ćemo krenuti na vašu adresu.

Otpušavanje cevi cena

Cena za otpušavanje cevi može da varira od više faktora. Tokom telefonskog razgovora vodoinstalater će vam dati najpribližniju cenu usluge na osnovu vašeg opisa. Često se desi da je na terenu situacija dosta drugačija. Na cenu otpušavanja cevi može da utiče lokacija zagušenja. Ako je zagušenje locirano u blizini odvoda, odnosno ako je u pitanju pliće zagušenje, svakako će biti jeftinije od zagušenja koje nastane duboko u cevi. Takođe, cena za odgušenje cevi varira i od metoda kojom se radi odgušenje cevi. Ukoliko se radi odgušenje cevi pod pritiskom ili voma vozilom, svakako je skuplje nego kada bi se radilo mašinsko odgušenje cevi.

Call Now Button