Odgušenje kanalizacije Južni Bulevar

Odgušenje kanalizacije Južni Bulevar pruža sve vodoinstalaterske usluge i odgušenje kanalizacije za fizička i pravna lica. Pružamo kvalitetnu i profesioanlnu uslugu, radimo čak i za vreme praznika. Odgušenje kanalizacije Južni Bulevar je dostupan 24h dnevno za snimanje cevi kamerom, otpušavanje sudopere, otpušavanje odvoda, detekcija curenja vode kao i sve hitne intervencije.

Odgušenje kanalizacije Južni Bulevar – Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije Južni Bulevar

Profesionalno i pouzdano odgušenje kanalizacije vršimo u svim terminima. Pozovite nas kada primetite da Vam kanalizacija šalje signale zagušenja. Zadržavanje vode u kadi, umivaoniku ili wc šolji će ukazivati na to da negde postoji problem. Pored toga, javiće se zvuk „klokota“ vode, tipičan za zapušenu kanalizaciju. Neprijatni mirisi su takođe još jedna posledica zapušene kanalizacije. Nemojte odlagati pozivanje vodoinstalatera, već nas pozovite odmah i mi ćemo Vaš prostor učiniti funkcionalnim u najkraćem mogućem roku. Zapušena kanalizacija je na listi prioritetnih intervencija, zato nas pozovite čim do zagušenja dođe kako bismo na vreme odredili da li je reč o dubinskom ili površinskom zagušenju, pa shodno tome i preduzeli neophodne metode odgušenja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Južni Bulevar

Jedna od najčešćih intervencija je mašinsko odgušenje kanalizacije koje se primenjuje kod standardnih zagušenja. Kada je čep formiran duboko u cevima, a ne može se otkloniti drugim metodama, mašinsko odgušenje kanalizacije će sigurno razbiti i najtvrdokornije začepljenje. Vodoinstalater vrši proveru pre nego što započne odgušenje, tako da je pre same intervencije upoznat sa intenzitetom zagušenja i samim tim zna da li može neko druga metoda ili ne.

Odgušenje kanalizacije WOMA vozilima Južni Bulevar

Woma vozila su najsavremenija oprema koja se već dugo godina koristi u svrhu odgušenja kanalizacije. Rezultat ove metode odgušenja je uvek uspešan, pa nema razloga da brinete da li će sve biti obavljeno kako treba jer WOMA vozilima rukuju stručni vodoinstalateri sa svim kvalifikacijama za rad. Odgušenje kanalizacije woma vozilom je namenjeno za najteža zagušenja i blokade u cevi.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom i odgušenje kanalizacije sajlom su preostale dve metode koje se gotovo podjednako koriste u svakodnevnim intervencijama. Mi Vam nudimo odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštiana. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button