Čišćenje kanalizacije

Čišćenje kanalizacije pružamo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Čišćenje kanalizacije, čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi kao i kompletno odgušenje kanalizacije dostupno je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za čišćenje kanalizacije posedujemo profesionalne mašine i vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom.

Čišćenje kanalizacije – Odgušenje kanalizacije Beograd

Čiščenje kanalizacijePoslujemo na celoj teritoriji Beograda, pozovite nas ukoliko Vam zatreba bilo kakva informacija koja se odnosi na vodoinstalaterske usluge koje pružamo u svim terminima. Brzo rešavamo sve probleme sa kanalizacijom, uklanjamo uzroke zagušenja, čistimo kanalizacione cevi i činimo Vaše kupatilo funkcionalnim u najkraćem mogućem roku. Za sve intervencije su zaduženi kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Ako do sada niste imali prilike da nas angažujete, nudimo Vam sve pogodnosti koje imaju i naši stalni klijenti. Dobijate brz dolazak na adresu, idealan odnos cene i kvaliteta, brzu i efikasnu uslugu kao i još mnogo toga za šta su zaslužni naši ljubazni vodoinstalateri.

Obavljamo mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode. Specijalna creva uz pomoću kojih obavljamo pranje kanalizacije, sprovode jak mlaz vode koja svojom snagom spira sve nečistoće i prljavštine koje mogu da se natalože na zidovima kanalizacionih cevi. Veoma je važno redovno održavanje kanalizacije, tako ćete uvek biti u toku sa realnim stanjem kanalizacione mreže i ukoliko postoji opasnost od nekog kvara, na vreme će biti uočena. Ako već dođe do formiranja čepa u cevima, mi obavljamo odgušenje kanalizacije svakog dana u svim terminima. Za otpušavanje kanalizacije, kao i pranje kanalizacije, koristimo najsavremeniju opremu koja se nalazi na tržištu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i obavljamo odgušenje kanalizacije u privatnim i poslovnim prostorima u Beogradu.

Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Angažujte nas i dobijate pranje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. U kanalizaciji se često mogu nataložiti kamenac, masnoće, različite materije koje vremenom prete da ugroze njenu funkciju. Mi obavljamo otpušavanje kanalizacije kada čišćenje kanalizacionih cevi ne može da ukloni i zagušenje. Pozovite nas i kada su Vam potrebne hitne intervencije u bilo koje doba dana ili noći. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Čišćenje kanalizacije Beograd

Čišćenje kanalizacije podrazumeva kompletno pranje kanalizacije, odnosno čišćenje kanalizacionih cevi iznutra. Čišćenje kanalizacije spada u vid prevencije kako bi se kanalizacione cevi održavale čistim i 100% prohodnim. Naravno, kada dođe do zagušenja, više se ne može pričati o samoj prevenciji, već o stvarnom problemu. Pružamo kompletno i profesionalno odgušenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda. Dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu. Kakav god problem da imate sa kanalizacionim cevima, mi ćemo to rešiti u kratkom roku. Za pranje kanalizacije, odnosno kompletno odgušenje kanalizacije posedujemo opremu najnovije tehnologije. Alati, mašine i vozila su specijalno namenjena za otpušavanje kanalizacije i rešavanje svih blokada u cevi. Pored same tehnologije, neko mora da upravlja istom. Stoga smo oformili tim majstora vodoinstalatera koji su specijalizovani i kvalifikovani za odgušenje kanalizacije. Pored dobrog poznavanja mašina, poseduju višegodišnje iskustvo i brzo uklanjaju svaku blokadu u cevi. Pranje kanalizacije se može uraditi na više načina. Od metoda izdvajamo:

  • Mašinsko čišćenje kanalizacije
  • Čišćenje kanalizacije pod pritiskom
  • Čišćenje kanalizacije woma vozilom

Mašinsko čišćenje kanalizacije

Mašinsko pranje kanalizacije se radi uz pomoć mašina na elektro pogon koje se takođe koriste i za mašinsko odgušenje kanalizacije. Mašinsko odgušenje je jedna od najčešćih metoda koji se koristi za rešavanje zagušene kanalizacije. Kroz mašinu se provlači sajla koja simulira ručno okretanje sajle kroz vibraciju. Vibracija se prenosi niz sajlu i gura je dalje niz cev. Zaoštreni vrh sajle, kada dođe do zagušenja, počinje da probija čep počevši sa malom rupom. Rupa u čepu se širi kako se proces odgušenja ponavlja. Jedna od prednosti mašinskog odgušenja je ta što sajla, kada prolazi kroz cev, ujedno rešava zagušenje kanalizacije i brije cev iznutra, odnosno skida svu nagomilanu prljavštinu i masnoću sa zidova cevi. Samim tim mašinsko pranje kanalizacije ujedno rešava dve muve jednim udarcem. Pored rešavanja zagušenja, takođe povećava prohodnost kanalizacione cevi.

Čišćenje kanalizacije pod pritiskom

Čišćenje kanalizacije pod pritiskom se, za razliku od mašinskog odgušenja, radi uz pomoć ogromnog pritiska vode. Pranje kanalizacije pod pritiskom je jedna od najboljih rešenja koje može da ponudi savremena tehnologija. Pored čišćenja kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod pritiskom se takođe koristi za rešavanje najtežih zagušenja i blokada u cevi. Kada je reč o čišćenju kanalizacije uz pomoć pritiska vode, koriste se specijalne pumpe koje pod visokim pritiskom od 250 bari izbacuju vodu iz creva kojim upravlja majstor vodoinstalater. Simulirajući okretanje sajle, vodoinstalater okreće crevo dok voda pod pritiskom ulazi u cev. Pored toga što pruža uspešno odgušenje kanalizacije, pranje kanalizacije pod pritiskom takođe vrši i čišćenje kanalizacionih cevi kroz koje prolazi. Skida se svaka prljavština i masnoća sa cevi i čini je 100% prohodnom.

Čišćenje kanalizacije voma vozilom

Pranje kanalizacije voma vozilom se radi uz pomoć modernih voma vozila. Voma vozila se, kao i odgušenje kanalizacije pod pritiskom, koriste za rešavanje najtežih zagušenja u cevi. Odgušenje kanalizacije voma vozilom se koristi za odgušenje ulične kanalizacije, odgušenje spoljne kanalizacije, odgušenje kanalizacione horizontale, odgušenje glavne kanalizacione cevi, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda, odgušenje fekalne vertikale, odgušenje kuhinjske vertikale, odgušenje slivnika, čišćenje kanalizacionih cevi, čišćenje oluka, čišćenje dvorišnih slivnika… Takođe se koristi i za pranje kanalizacije i pranje cele kanalizacione mreže. Ukoliko primetite sporo oticanje vode ili pak izlivanje fekalnih voda, najverovatnije je došlo do zagušenja kanalizacione cevi ili zagušenja slivnika ili odvoda. Odgušenje kanalizacije vomom je najbolje rešenje za odgušenje kanalizacije. Pored toga što je ovo odlična metoda za odgušenje kanalizacije, takođe se koristi i za pranje kanalizacije, odnosno čišćenje kanalizacionih cevi.

Za kompletno odgušenje kanalizacije kao i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko vam je potreban servis bojlera, montaža bojlera, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, ugradnja sanitarija, zamena slavine, zamena tuš baterije pozovite nas i brzo dolazimo na vašu adresu. Za sve ove usluge dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. U slučaju hitne intervencije, dežurni vodoinstalater će, odmah nakon vašeg poziva, krenuti na vašu adresu i rešiti problem.

Call Now Button