Odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Odgušenje lavaboa, odgušenje kade, odgušenje slivnika, otpušavanje wc šolje kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji. U slučaju hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno za odgušenje lavaboa kao i za kompletno odgušenje kanalizacije.

Odgušenje lavaboa – Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje lavaboa

Obavljamo otpušavanje lavaboa na celoj teritoriji Beograda. Osim toga, možete nas angažovati za sve tipove odgušenja. Vršimo i otpušavanje odvoda, odgušenje tuš kabine, otpušavanje sudopere i mnoge druge intervencije koje su vezane za odgušenje slivnika i otpušavanje cevi. Samo jednim pozivom dobijate našu profesionalnu vodoinstalatersku uslugu, a uvek smo dostupni i za sve vrste konsultacija, kao i da Vam pružimo neophodne informacije. Zapušen lavabo pokazuje znake problema zvukom iz cevi koji je veoma specifičan, ali i sporim oticanjem vode. Neprijatni mirisi takođe ukazuju na zagušenje lavaboa, a to sigurno ne želite dok perete ruke, zube ili se umivate. Mi ćemo Vam obezbediti funkcionalno kupatilo veoma brzo nakon dolaska na adresu.

Odgušenje lavaboa se najčešće radi mašinskim putem uz pomoć specijalnih mašina na elektro pogon. Takođe obavljamo i odgušenje lavaboa sajlom. Za sve navedene intervencije koristimo najsavremeniju opremu i pružamo Vam uslugu po svetskim standardima. Imate priliku da odaberete najbolji odnos cene i kvaliteta, samo jednim pozivom. Iskoristite sve pogodnosti angažovanja našeg stručnog tima vodoinstalatera. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama, te nas možete angažovati za vodoinstalaterske intervencije u Vašim privatnim i poslovnim prostorima.

Vršimo otpušavanje lavaboa u javnim toaletima i svim ugostiteljskim objektima. Ono što je takođe veoma važno naglasiti jeste da pozivanjem naših vodoinstalatera, dobijate otpušavanje lavaboa po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge, a usluga je na najvišem nivou kvaliteta. Dežurni vodoinstalater u Beogradu rešava sve Vaše probleme sa kupatilom, cevima i sanitarijama. Tu smo u svakom trenutku za hitne intervencije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u Beogradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Odgušenje lavaboa Beograd

Odgušenje lavaboa je još jedna od usluga na listi u okviru odgušenja kanalizacije. Lavabo je svakako bitan deo kupatila jer se koristi svakodnevno od strane svih ukućana. Lavabo je kao i sudopera veoma podložan zagušenjima. Kroz lavabo prolazi mnogo prljavština a nekada i određene materije koje mogu zagušiti slivnik lavaboa. Lavabo treba koristiti samo za pranje ruku, bez odlaganja ikakvih otpada, poput masnoće, soca od kafe… Nekada jednostavno vremenom dođe do zagušenja lavaboa. U zavisnosti od načina montaže lavaboa, zagušenje se može formirati na više mesta. Sifon odvodi vodu do slivnika lavaboa i svakako je jedno od mesta gde može da se zaguši lavabo. To se rešava jednostavnom demontažom sifona, pranje starog ili pak montaža novog sifona. Do zagušenja lavaboa može doći i u slivniku lavaboa odmah posle sifona. U tom slučaju radimo odgušenje lavaboa električnom sajlom. Ukoliko se zagušenje spusti dalje u odvod ili fekalnu vertikalu zgrade, primenjujemo mašinsko odgušenje kanalizacije ili pak odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Mi smo profesionalni majstori vodoinstalateri koji poslujemo preko 20 godina i posedujemo opremu za odgušenje kanalizacije poslednje generacije. Pored opreme, vodoinstalateri su specijalizovani i kvalifikovani za kompletno odgušenje kanalizacije i imaju višegodišnje iskustvo u ovom poslu. Ono što nas izdvaja od drugih je brz dolazak na adresu. Takođe dežurni vodoinstalater je u slučaju hitne intervencije dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Mašinsko odgušenje lavaboa

Mašinsko odgušenje lavaboa je jedna od metoda kojom se uspešno otklanja bilo koje zagušenje ili blokada u cevi. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima širok spektar primene te se tako koristi za otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi, odgušenje tuš kabine, odgušenje kade, odgušenje slivnika i odgušenje lavaboa. Posedujemo profesionalne mašine za kompletno otpušavanje kanalizacije. Kroz mašinu na elektro pogo se provlači sajla. Mašina šalje vibraciju koja se prenosi na sam vrh sajle. Zaoštreni vrh sajle kada dođe u kontakt sa čepom počinje da buši isti, praveći male rupe dok ne probije zagušenje. Proces odgušenja se ponavlja više puta kako bismo bili sigurni da je lavabo ponovo prohodan. Ono što je specifično za mašinsko odgušenje kanalizacije je to što pored odgušenja takođe i skida svu prljavštinu sa zidova cevi. Drugim rečima, radi čišćenje kanalizacije odnosno čišćenje kanalizacionih cevi. Kanalizacione cevi će biti iste kao kada su prvi put postavljene.

Odgušenje lavaboa električnom sajlom

Odgušenje lavaboa električnom  sajlom je namenjeno za plića i lakša zagušenja. Uz pomoć električne sajle se uspešno rešava odgušenje slivnika lavaboa. Slično kao i kod mašinskog odgušenja, sajla se uz pomoć vibracije spušta niz slivnik. Proces odgušenja se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je lavabo 100% prohodan. Za otpušavanje lavaboa smo opremljeni električnim sajlama najnovije generacije. Pored profesionalnih i iskusnih vodoinstalatera i moderne opreme, uspeh je zagarantovan. Budite slobodni da nas pozovete i ukoliko vam je potreban i savet jer vam stojima na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

Odgušenje lavaboa cena

Cena za odgušenje lavaboa ume da varira od situacije do situacije. U telefonskom razgovoru vodoinstalater će na osnovu vašeg opisa situacije dati najprecizniju cenu usluge za odgušenje lavaboa. Nekada se desi da, kada izađemo na teren, situacija se ne poklapa sa opisom i zaključkom klijenta. Cena za odgušenje lavaboa varira u zavisnosti od više faktora. Jedan od faktora je svakako mesto zagušenja. Ako se zagušenje lavaboa nalazi u samom sifonu, ta opcija je svakako najpovoljnija od situacija gde se zagušenje nalazi u slivniku ili pak u vertikali. Još jedan od faktora koji utiče na cenu usluge je i metoda kojom radimo odgušenje lavaboa.

Pored odgušenja lavaboa takođe vam stojimo na raspolaganju i za kompletno odgušenje kanalizacije i sve vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam je potreban servis bojlera, popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, detekcija curenja vode, ugradnja sanitarija, zamena slavine, zamena tuš baterije ili bilo koje druge hitne intervencije pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, sedam dana u nedelji. Za ove usluge vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pruženih usluga. Nudimo vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu, brz dolazak na adresu i ljubazno i profesionalno osoblje.

Call Now Button