Odgušenje tuš kabine

Odgušenje tuš kabine vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Odgušenje tuš kabine, odgušenje kade, odgušenje slivnika kao i kompletno odgušenje kanalizacije pružamo klijentima sedam dana u nedelji tokom cele godine i praznika. Za odgušenje tuš kabine i sve hitne intervencije naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno.

Odgušenje tuš kabine – Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje tuš kabine

Svi čepovi u cevima formirani od taloženja raznih masnoća, naslaga i otpadaka koji mogu nenamerno završiti u njima, utiču na zagušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi. Mi Vam nudimo najbolje rešenje kada Vam je neophodno odgušenje različitih profila cevi. Pozovite nas čim primetite bilo kakve promene u oticanju vode, ako osetite neprijatne mirise ili neki drugi znak da sa kanalizacijom nešto nije u redu. Najgora posledica zagušenja jeste vraćanje vode nazad jer je pre svega nehigijenski, ali i može da dovede do poplave u kupatilu i svih propratnih negativnih reakcija. Tuš kabina je često podložna zagušenjima posebno jer se u njoj nakon svakog korišćenja mogu naći vlasi kose, končići sa garderobe i ostale materije koje slučajno završe u slivniku tuš kabine.

Mi Vam nudimo otpušavanje tuš kabine po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Pozovite nas i dobijate brzu i efikasnu intervenciju. Koristimo najsavremeniju opremu pa ukoliko je neophodno mašinsko otpušavanje tuš kabine, tu smo sa opremom poslednje generacije kako bismo Vam obezbedili odgušenje po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta. Takođe obavljamo i otpušavanje tuš kabine sajlom, u zavisnosti od stepena intenziteta zagušenja. Iako se mašinsko otpušavanje tuš kabine vrši kod visokog stepena zagušenja, nekada se i ostale metode mogu primeniti podjednako uspešno, a to će vodoinstalater proceniti na licu mesta.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa nas tako možete angažovati za otpušenje tuš kabine u privatnim ili poslovnim prostorima, što se uglavnom odnosi na smeštajne i ugostiteljske objekte. Dobijate odgušenje tuš kabine bez nereda. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći za hitne intervencije u Beogradu. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Odgušenje tuš kabine Beograd

Odgušenje tuš kabine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Tuš kabina je kao i kada podložna zagušenjima. Pored prljavština i masnoća koje se gomilaju u samom slivniku tuš kabine takođe tome možemo pridodati i kosu koja otpadne tokom tuširanja. Kombinacija ovih materija može dovesti do zagušenja. Naravno ukoliko vodite računa o slivnicima, verovatnoća da dođe do zagušenja je veoma mala. Nekada se i pored vašeg očuvanja slivnika i odvoda tokom vremena prljavština nagomila u slivniku i uzrokuje zagušenje, odnosno neoticanje vode iz tuš kabine. Jedni od znakova zagušenja je svakako i sporo oticanje vode iz tuš kabine. Bez obzira na težinu zagušenja i njegovu lokaciju, na pravom ste mestu. Mi smo profesionalni majstori vodoinstalateri i specijalizovani smo za kompletno odgušenje kanalizacije. Poslujemo već dugi niz godina i stekli smo veliko poverenje klijenata. Pored kvalitetne usluge koju pružamo takođe brzo dolazimo na adresu i rešavamo svaki problem. Koristimo profesionalnu opremu poslednje generacije, uključujući alate, sajle, mašine i vozila za rešavanje najtežih zagušenja i blokada u cevi. Majstori u timu imaju višegodišnje iskustvo u rešavanju svih tipova zagušenja. Drugim rečima, kvalifikovani su za sve vrste odgušenja. Bilo da je u pitanju mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod pritiskom ili odgušenje kanalizacije voma vozilom, imamo najbolje majstore u gradu. Odgušenje tuš kabine se može vršiti na više načina. Od metoda koje koristimo izdvajamo:

  • Mašinsko odgušenje tuš kabine
  • Odgušenje tuš kabine električnom sajlom

Mašinsko odgušenje tuš kabine

Mašinsko odgušenje kanalizacije je jedan od metoda koji koristimo za odgušenje tuš kabine. Mašinsko odgušenje kanalizacije ima širok spektar primene. Mašinsko odgušenje kanalizacije se koristi i za otpušavanje cevi, otpušavanje wc šolje, otpušavanje odvoda, otpušavanje sudopere, odgušenje kade, odgušenje lavaboa, odgušenje slivnika… Mašinsko odgušenje kanalizacije funkcioniše uz pomoć mašine na elektro pogon kroz koji prolazi sajla. Mašina stvara vibraciju koja se prenosi na sajlu dok ide niz slivnik tuš kabine. Vibracija nosi sajlu do mesta zagušenja gde naoštreni vrh sajle kreće da buši čep stvarajući sve veću rupu. Proces odgušenja se ponavlja više puta dok se ne utvrdi da je tuš kabina prohodna kao nekada. Ono što je plus kada se vrši mašinsko odgušenje kanalizacije je svakako to što se istovremeno radi i čišćenje kanalizacije. Kako sajla prolazi kroz cev sajla takođe brije cev, odnosno skida svu nagomilanu prljavštinu sa zidova cevi. Time se povećava prohodnost cevi na 100%, odnosno dobijate istu cev kao i dana kada je postavljena u kupatilu.

Odgušenje tuš kabine električnom sajlom

Otpušavanje tuš kabine električnom sajlom je namenjeno za blaža zagušenja. Odgušenje kanalizacije električnom sajlom se još primenjuje kod sudopere, sifona sudopere, lavaboa i slivnika. Električna sajla se na sličan način kao i kod mašine na elektro pogon kreće niz cev uz pomoć vibracije.

Odgušenje tuš kabine cena

Cena za odgušenje tuš kabine može da varira od situacije do situacije. Tokom telefonskog razgovora vodoinstalater će vam dati najprecizniju cenu u skladu sa vašim viđenjem situacije. Kada izađemo na teren utvrdimo na licu mesta da se vaša priča dosta razlikuje od stvarnog problema. To se ne dešava često ali opet tu smo da skrenemo pažnju da se i ovakve stvari dešavaju. Cena za odgušenje tuš kabine takođe može da varira od metode koja se primenjuje za njeno odgušenje. Pored metode koju koristimo, mesto gde je locirano zagušenje takođe utiče na cenu usluge. Ako je zagušenje tuš kabine locirano u samom slivniku, to je svakako povoljnija opcija nego da je zagušenje locirano u samoj cevi ili pak vertikali zgrade. Odgušenje fekalne vertikale podrazumeva čišćenje kompletne vertikale, koja se pak, radi mašinski ili uz pomoć voma vozila.

Pored kompletnog odgušenja kanalizacije, takođe vam stojimo na raspolaganju i za sve hitne intervencije, brz dolazak na adresu i sve vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam treba servis bojlera, montaža bojlera, popravka vodokotlića, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi u kupatilu, detekcija curenja vode, ugradnja sanitarija, zamena slavine ili pak zamena tuš baterije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo ćemo biti na vašoj adresi.

Call Now Button